~ CLUB T ~

Transzwemmen op 15 juni

Vorige week werd bekend dat het zwembad dat we voor komende zaterdag in Zwolle hadden gereserveerd failliet is. We hebben nu een zwembad gevonden in Harderwijk, waardoor het transzwemmen hoogstwaarschijnlijk toch kan doorgaan. Deze locatie is bereikbaar met het openbaar vervoer. We zijn nog de laatste details aan het bespreken met hen maar in principe is er een toezegging dat we terecht kunnen. 
 
De tijden gaan veranderen naar waarschijnlijk 16.30 tot 18.30 uur.
 
Als de gewijzigde tijden of locatie betekent dat je wel (of juist niet meer) mee zou kunnen, stuur ons dan even een mailtje. We weten nog niet zeker hoeveel mensen er in dit zwembad terecht kunnen, maar dat zijn er in ieder geval evenveel als in Zwolle het geval zou zijn geweest. Hierdoor weten we nog niet of we met een reservelijst moeten gaan werken, we zullen je dan op de hoogte houden. 
 
______________
 

Originele tekst:


Dit jaar organiseren wij in samenwerking met TransAnders van Transvisie het jaarlijkse transzwemmen in Zwolle. Let op: op in juni zal er daarom géén ‘normale’ Club-T bijeenkomst zijn. Alle deelnemers en geïnteresseerden van Club-T en TransAnders zijn welkom.

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar clubt@coczwolle.nl

~~~~~

Na onze zomerstop is onze volgende bijeenkomst de

*ZOMER BBQ*

op vrijdag 16 augustus van 17:30 tot 21:30 uur

In verband met de inkoop vragen we je om je aan te melden via clubt@coczwolle.nl. Geef dan meteen even aan of je vegetarisch bent of andere (dieet) wensen hebt zodat we daar rekening mee kunnen houden. Ook vragen we een eigen bijdrage van €7,50 per persoon. 


~~~~~

SAVE THE DATE(s)

Hier de voorlopige data* van onze volgende bijeenkomsten:

Zaterdag 15 juni – 19:30 - 21:30 (Trans Zwemmen. (VOL)Aanmelden voor de reservelijst kan via clubt@coczwolle.nl)

Vrijdag 16 augustus – 17:30 – 21:30 Zomer BBQ

Zaterdag 28 september – 14:00 – 17:00

Zaterdag 26 oktober – 14:00 – 17:00

Vrijdag 22 november – 19:00 – 21:30

Zaterdag 21 december – 14:00 – 17:00 Kerstbingo

 

*De data en tijdstippen kunnen aan verandering onderhevig zijn. Hou dus deze site en onze socials in de gaten voor de laatste updates!

Tijdens je bezoek kan je je ook aanmelden voor onze besloten WhatsApp-groep. We kunnen je toevoegen nadat we je persoonlijk hebben ontmoet.

 

 

Vragen? Stuur een berichtje naar clubt@coczwolle.nl

 

Voor de activiteiten van COC Zwolle, en dus ook voor Club-T,  geldt: Op al onze activiteiten is onze code goed gedrag van toepassing. 

 

 

COC Zwolle organiseert geregeld gezellige borrels en feesten.

De kerstbingo, danceparty’s en lokale borrels van COC Zwolle zijn legendarisch gezellig en altijd druk bezocht.

Klik op het glaasje voor meer informatie.